Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτράκι

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου διεξήχθει η κολυμβητική συνάντηση LV2016, στη λίμνη Βουλιαγμένης (Ηραίου) στο Λουτράκι. Μία συνάντηση όπου οι αθλητές μας την περίμεναν με ανυπομονησία, αλλά λόγω κακοκαιρίας, πήρε αναβολή από την αρχική της ημερομηνία και πραγματοποιήθηκε τώρα, και ως εκ τουτου είχαμε αρκετές απουσίες.

Όσοι τελικά καταφέραμε να συμμετάσχουμε, συναντηθήκαμε το πρωί στην τοποθεσία του αγώνα και ξεκινήσαμε τις συζητήσεις για την πίστα, τη διαδρομή, τις σημαδούρες και την τακτική του καθενός. Καιρός πάρα πολύ καλός, η θάλασσα σε απόλυτη ηρεμία, γενικά επικρατούσαν συνθήκες όπου εαν δεν ήμασταν Σεπτέμβριο μήνα (Άυγουστος χωρίς προπονήσεις) θα πηγαίναμε όλοι για τα προσωπικά ρεκόρ μας. Τελικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας διαμορφώθηκαν ως εξής:


3.000m

  • Καλογερόπουλος Θεοχάρης: Συμμετείχε στα 3.000 μέτρα, όπου με χρόνο 54:10 κατάφερε να κατακτήσει ανάμεσα σε μεγαλύτερα παιδιά, την 5η θέση της ηλικιακής του κατάταξης!!!
  • Καλογερόπουλος Άγγελος: Ολοκλήρωσε την απόσταση σε 1 ώρα και 1 λεπτό, κατακτώντας την 9η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία!!!
  • Ανδρομιδάς Παναγιώτης: Κατάφερε να διανύσει την απόσταση σε χρόνο 1 ωρα και 4 λεπτά (με 14η θέση) κολυμπώντας, ακριβως 3 χιλιόμετρα, και με ίδια περάσματα ανα 1.000 μέτρα!!!
  • Ραφαήλ Ζακ: Τερμάτισε σε 1 ώρα και 11 λεπτά, σημειωτέον ότι κολύμπησε 600 σχεδόν μέτρα παραπάνω λόγω μιας ατυχίας (το ρολόι του εβγαμε μέσο όρο ανα 100 μέτρα 1:59)!!!
  • Νικολόπουλος Γεράσιμος: Στην κατηγορία WetSuit, κατάφερε να ανέβει στο 3ο σκαλί του βάθρου στην ηλικιακή του κατηγορία με χρόνο 52:45!!!


5.000m

  • Θάνος Δημάκης: Ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1 ώρα και 38 λεπτά στην κατηγορία WetSuit και έμεινε στην 4η θέση της γενικής κατηγορίας.
  • Δεδες Σωτήρης: Τερμάτισε με στολή (WetSuit) μαζί με τον Θάνο, σε 1 ώρα και 38 λεπτα και κατετάγει 5ος στην γενική κατηγορία.
  • Σημαντήρας Νικόλαος: Ο προπονητής αλλά παράλληλα και αθλητής, έκανε πιο γρήγορο πέρασμα κατά 2 λεπτά στα 3 χλμ, και από τους αθλητές του αγωνίσματος των 3 χλμ, και τερμάτισε στα 5 χλμ στην πρώτη θέση με χρόνο 1 ώρα και 4 λεπτα.

Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές μας που έδωσαν το παρόν αλλά και τους αθλητές που είχαν δηλώσει και είχαν την πρόθεση να έρθουν αλλά δεν τα κατάφεραν την νέα ημερομηνία. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις και κοιτάμε μπροστά που ξεδιπλώνεται μια ολόκληρη σεζόν για να δώσουμε τον καλυτερο μας εαυτό για έναν και μόνο σκοπό... Την προσωπική μας βελτίωση!!!