Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτράκι 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κολυμβητική συνάντηση Limni Vouliagmenis 2015 για τους αθλητές του SwimmingClub.gr οι οποίοι συμμετείχαν.

Ο προπονητής Νικόλαος Σημαντήρας κατέκτησε την 1η θέση στα 5 χλμ στην κατηγορία Μ2 και στην κατηγορία OPEN με χρόνο 1:01:17 και κάνοντας γρηγοροτερο πέρασμα στα 3χλμ από το χρόνο που τερμάτισε ο νικητής των 3χλμ στην κατηγορία OPEN Ανδρών κατα 1 περίπου λεπτό.

Ο αθλητής Βασίλης Φασούλας κατέκτησε την 11η θέση στα 3 χλμ στην κατηγορία Μ3 με χρόνο 1:03:57 όντας η πρώτη του συμμετοχή στο αγώνισμα με κατάλληλη προπόνηση, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και δίνοντας ελπίδες βελτίωσης σε μελλοντικες συναντήσεις.

Τέλος, το απόγευμα στο ομαδικό αγώνισμα του 1χλμ συμμετείχαν 3 αθλητές (Βασίλης Πατεράκης, Μαρία Κλάδη-Μαρούδα, Νικόλαος Σημαντήρας), όπου κατέκτησαν την 3η θέση με μόλις 3 δευτερόλεπτα διαφορά από τους δεύτερους κάτι το οποίο θεωρείται μεγάλη επιτυχία λόγω της πρωτοεμφανιζομένης συναθλήτριας μας σε Open Water Event.

Κλείνοντας, οι εντυπώσεις απο τις επιδόσεις των αθλητών στη διοργάνωση είναι πολύ καλές και συνεχίζεται η προετοιμασία για τα επόμενα Event, με περισσότερους αθλητές και καλύτερες εποδόσεις!!