Νέα

SwimmingClub.gr meets Transition Sports!!

Το SwimmingClub.gr και οι αθλητες του υποστηρίζουν πλέον ενεργά τις διοργανώσεις της Transition Sports!

Η Transition Sports ειναι ο κύριος διοργανωτής αγώνων στο Σχινιά!

Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, υποστηρίζοντας τις συγκεκριμένες διοργανώσεις διότι δεν πραγματοποιούν μόνο  αγώνες δίαθλου και τρίαθλου, αλλά και πρωτότυπους αγώνες όπως:

  • Παιδικό Τρίαθλο: Μία καταπληκτική ιδέα η οποία δίνει την ευκαιρία στα νέα παιδιά να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο του Τρίαθλου
  • Full Moon Aquathlon: Ένας αγώνας υπό το φως της πανσέληνου. 750 μέτρα κολήμβησης και 6 χλμ. τρεξίματος, σας περιμένουν να τα διανύσετε μετά τις 20:00.

Οι διοργανώσεις πραγματοποιούνται στους άνετους χώρους του Moraitis Sports και περιλαμβάνουν διαδρομές  από τη διάσημη παραλία και το Εθνικό Πάρκο Σχινιά ως τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου!

Ενώνοντας τους αθλητές με τη φύση η Transition Sports προσκαλεί τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι εξερεύνησης των προσωπικών τους δυνατοτήτων. Μέσα από αγώνες που δίνουν έμφαση στην ασφάλεια, τη διαφάνεια, και την άψογη διεξαγωγή στόχος μας είναι να χαρίζουμε στους αθλητές την πιο αυθεντική εμπειρία αγώνων που συνδυάζουν το κολύμπι, το ποδήλατο και το τρέξιμο!

Περισσότερες πληροφορίες για τα events: http://transitionsports.gr/el/

^